Lista produselor dupa producator Waterman

1 - 10 din 10 produse
 • Stilou Waterman Hemisphere Gold placat cu aur 23K
  10651201

  Stilou Waterman din gama Hemisphere. Practic, discret si elegant, finisare de exceptie. Penita din otel inoxidabil placata cu aur de 23K. Placat cu aur 23K. Corp realizat din otel inoxidabil lacuit cu multistraturi de lac negru. Accesoriile placate cu aur de 23K. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  359 lei
 • Stilou Waterman Carene Contemporary Gunmetal Blue
  10680600

  Stilou WATERMAN Carene Contemporary Gunmetal Blue. Materiale nobile, artizanale, prelucrate cu atentia unui artist la detaliu, curbele sale fluide pure evoca liniile unui crucisator sau velele unui iaht de lux. Corp albastru lacuit multistrat, capac finisat PVD, placare cu Palladium. Penita din aur masiv 18k placat cu rhodium. Include cutie-cadou Waterman...

  1 369 lei
 • Stilou Waterman Carene Blue
  10672900

  Stilou WATERMAN Carene Blue. Materiale nobile, artizanale, prelucrate cu atentia unui artist la detaliu, curbele sale fluide pure evoca liniile unui crucisator sau velele unui iaht de lux. Corp albastru lacuit multistrat, accesorii placate cu Palladium. Penita din aur masiv 18k placat cu rhodium. Include cutie-cadou Waterman si o rezerva.

  989 lei
 • Stilou Waterman Carene Black Sea
  10652001

  Stilou WATERMAN Carene Black Sea. Materiale nobile, artizanale, prelucrate cu atentia unui artist la detaliu, curbele sale fluide pure evoca liniile unui crucisator sau velele unui iaht de lux. Corp negru lacuit multistrat, accesorii placate cu Palladium. Penita din aur masiv 18k placat cu rhodium. Include cutie-cadou Waterman si o rezerva.

  859 lei
 • Set stilou Waterman Graduate cu etui
  10650800

  Stilou Waterman Graduate cu etui din piele Waterman. Design clasic, ideal pentru utilizare zilnica sau cadou. Ambalat in cutie cadou Waterman Luxury. Rezerva inclusa. Otel inoxidabil, piele.

  199 lei
 • Roller Waterman Hemisphere Gold placat cu aur 23K
  10651501

  Roller Waterman din gama Hemisphere. Practic, discret si elegant, finisare de exceptie. Corp realizat din otel inoxidabil. Accesoriile placate cu aur de 23K. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  269 lei
 • Pix Waterman Hemisphere Light Red
  10651105

  Pix Waterman din gama Hemisphere. Practic, discret si elegant, finisare de exceptie. Corp realizat din otel inoxidabil lacuit cu multistraturi de lac roz. Accesoriile placate cu palladium. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  319 lei
 • Pix Waterman Hemisphere Gold placat cu aur 23K
  10651100

  Pix Waterman din gama Hemisphere. Practic, discret si elegant, finisare de exceptie. Corp realizat din otel inoxidabil lacuit cu multistraturi de lac negru. Accesoriile placate cu aur de 23K. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  289 lei
 • Pix Waterman Hemisphere Blue
  10672400

  Pix Waterman din gama Hemisphere. Practic, discret si elegant, finisare de exceptie. Corp realizat din otel inoxidabil lacuit cu multistraturi de lac albastru. Accesoriile placate cu palladium. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  289 lei
 • Pix Waterman Expert Deluxe
  10672600

  Pix Waterman din gama Expert Deluxe. Finisare de exceptie, design elegant. Corp realizat din otel inoxidabil lacuit cu multistraturi de lac albastru. Accesoriile placate cu palladium. Partea superioara este prelucrata in design unic, placata cu nickel apoi palladium. Rezerva inclusa in pachet. Design exclusivist. Ambalat in cutie cadou Waterman.

  499 lei
Accept

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri.