Curmale BIO Ajwa, 300g

Nara Nara

NF16001

Produs nou

Curmale BIO Ajwa, 300gr Mareste

Cel mai exclusivist soi de curmale din lume, mentionat chiar si in Coran. Aroma puternica unica, textura si dulceata fina; culoare rosu inchis spre neagru. Este mult mai uscata decat celelalte soiuri.

Curmalele BIO Ajwa sunt adevarate delicatese uscate la soare, astfel depozitarea nu reprezinta o problema chiar la temperatura camerei. Daca le preferati moi, tineti-le pentru o perioada scurta de timp in apa si acestea redevin moi.

Sunt bogate in fructoza si vitamine, contin fata de alte curmale cantitati mai mari de Calciu, Magneziu si Zinc.

Tara de origine: Arabia Saudita (regiunea Medina, campuri vulcanice negre).

Nu contin aditivi, conservanti, indulcitori sau alte substante. Doar fruct 100%. 

Cutia contine 300gr fructe.

Produs certificat DE-OKO-006 provenit din agricultura Non-EU.

Mai multe detalii

75 lei

TVA inclus

📞 Ai intrebari? 0788 853 000
💳 Poti plati cu cardul, ramburs sau OP
🚚 Livrare in 2 h (in Iasi) / 24h, gratuita peste 199 lei
🔄 Retur gratuit in 30 de zile

Mai multe detalii

Informatii nutritionale
Valoarea calorifica 1030,00 kj (247,00 kcal)
Grasime 0,40 g din care acizi grasi saturati 0,10 g
Carbohidrati 56,00 g din care zahăr 56,00 g
Fibre 6,70 g proteine 1,20 g
Sare 0,00 g sodiu 0,00 g

Se spune ca Profetul Mohamed a intrebat despre bunastarea femeilor din Medina, observase ca femeile erau foarte intelepte in ciuda multor lucrari in gospodarie si ca mama a multor copii. Femeile au spus profetului ca au mancat zilnic curmale de la copacii din jur. Profetul a numit aceste curmale "Ajwa" si le-a recomandat tuturor femeilor. De fapt, scripturile mentioneaza ca, in beneficiul fiecarei femei, se recomanda sa consume zilnic 7 - 9 curmale Ajwa. In perioada Ramadanului postul se opreste zilnic cu 3 bucati de curmale Ajwa si un pahar cu apa.

Pe langa vitaminele A, C, E si K, curmalele mai contin principalele vitamine din grupul B in cantitati relariv mari (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9).

Curmalele sunt bogate in fibre (importante in digestie), oligoelemente (cupru, fier, fluor, iod, zinc, seleniu, mangan), minerale (magneziu, potasiu, calciu), aminoacizi (acidl pipecolic, triptofan).

Se recomanda consumul de curmale in urmatoarele afectiuni:

  • ateroscleroza (previne, de asemenea, accident vascular cerebral si atac de cord)
  • artrita
  • alzheimer
  • anemie
  • ciroza hepatica
  • constipatie, stomac deranjat si alte boli ale sistemului digestiv
  • durere si umflaturi
  • osteoporoza
  • febra fetei
  • excesul de greutate
  • cancer

Pentru a profita la maxim de cele mai bune curmale, oferim diferite sortimente - fiecare cu o compozitie unica.

Sunt de acord

bluegifts.ro foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Detalii aici.