Spuma baie Carthusia A'MMARE
Spuma baie Carthusia A'MMARE
Spuma baie Carthusia A'MMARE
Spuma baie Carthusia A'MMARE

Spuma baie Carthusia A'MMARE

BSC150MM
In stoc, livrare in 24h
199 lei

Spuma Carthusia A'MMARE curata pielea delicat, oferind o senzatie de catifelare la atingere. Este îmbogățit cu betaină și alantoină care creează o peliculă protectoare pe piele și fac produsul potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Betaina este un aminoacid natural cu o putere mare de hidratare și protecție, leagă moleculele de apă prezente pe suprafața pielii și previne evaporarea. Alantoina are si o actiune calmanta, eficienta in atenuarea roseata si iritatiile pielii.

Agitați înainte de utilizare. Aplicați pe pielea umedă pentru a o curăța. Clătiți cu apă.

O grădină autentică, aproape secretă, care se deschide printre aleile din Capri și se împletește sub vălul valurilor, aduce la țărm ramuri de corali și compoziții vegetale, alături de scoici și explozii neașteptate ale unui patrimoniu natural pus în valoare de o zi însorită. O grădină luxuriantă, înflorată, plină de culoare, unde vegetația și trăsăturile de apă trasează un perimetru parfumat, bogat în detalii care simbolizează, în ansamblu, viața și armonia.

Unisex. 150ml 

La Carthusia toate etapele de productie sunt realizate manual pentru a garanta aplicarea corecta a metodelor naturale traditionale vechi din 1948.

  0788 853 000

comanda telefonic sau cere informatii

  Oferi produsul cadou?

Il personalizam noi! detalii in Cos

  Transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei

Detalii Produs

18 alte cadouri in aceeasi categorie:

bluegifts.ro foloseste cookies; navigand in continuare iti exprimi acordul asupra folosirii lor.

Cadou adaugat la Favorite