Reflector pe tripod HOLLYWOOD
Reflector pe tripod HOLLYWOOD
  • New
Reflector pe tripod HOLLYWOOD
Reflector pe tripod HOLLYWOOD

Reflector pe tripod HOLLYWOOD

AM-SL073
In stoc, livrare in 24h
4.599 lei

Întoarceți-vă în timp și îmbrățișați farmecul și romantismul anilor 1950 cu replica noastră rafinată Hollywood Cinema Light! Această piesă iconică a istoriei este acum gata să vă lumineze casa, creând o ambianță primitoare care amintește de epoca de aur a cinematografiei.

Replică meticuloasă a luminilor de scenă care au împodobit platourile de filmare ale filmelor legendare din anii 1950. Designul său uimitor este un semn de recunoaștere a strălucirii și a farmecului acelei epoci trecute.

Cu Hollywood Cinema Light, tu deții controlul. Reglați fasciculul, luminozitatea, puterea și direcția pentru a se potrivi exact preferințelor dvs. Iluminați-vă spațiul cu atingerea perfectă a farmecului vintage de la Hollywood.

Creați magie de film acasă: La fel ca vedetele de pe marele ecran, puteți folosi lumina noastră Hollywood Cinema Light pentru a crea o atmosferă captivantă. Fie că este vorba de o seară de film confortabilă, o cină romantică sau o adunare plină de viață, această piesă statement va pregăti scena.

Imaginează-ți farmecul unei premiere de la Hollywood. Acum, puteți aduce acest sentiment încântător în casa dvs. Iluminați-vă spațiul la fel cum au făcut-o utilizatorii originalului pentru a evidenția cele mai faimoase fețe din lume.

Cadou de neuitat pentru pasionații de film, pentru pasionații de epocă sau pentru oricine apreciază farmecul Hollywood-ului clasic.

Acest produs este o replică și nu este afiliat cu nicio entitate oficială de la Hollywood.

153 cm x 74 cm x 75 cm.

  Oferi produsul cadou?

Il personalizam noi! detalii in Cos

  30 zile retur gratuit

si rambursare super rapida

  Transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 lei

  0788 853 000

comanda telefonic sau cere informatii

Detalii Produs

Reviews (0)

Nici un review

24 alte cadouri in aceeasi categorie:

Cadou adaugat la Favorite