Conditii de retur

Centru INFO - Cum returnez?

bluegifts.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret foarte bun.

bluegifts.ro iti ofera dreptul sa returnezi partial sau integral comanda in 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia, fara sa dai vreo explicatie. Iti dam banii inapoi in cel mult 7 zile de la returnarea comenzii. Formularul de retur este un model, nefiind obligatorie completarea acestuia. Puteti descarca model de formular apasand aici.

Pentru returnarea produselor, iata ce trebuie sa faci:

  1. Contactezi bluegifts.ro prin ce metoda doresti (mail, telefon, SMS, sau orice alta varianta iti este la indemana) si soliciti returnarea partiala sau integrala a comenzii.
  2. Expediezi pe adresa firmei(*) prin curier produsul insotit de toate componentele.
  3. In termen de 7 zile suma(**) iti va fi restituita.

(*) Adresa firmei: 700031 Iasi, Splai Bahlui Mal Stang nr. 37, Romania

(**) Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

bluegifts.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Detalii aici.

Cadou adaugat la Favorite