bluegifts.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret corect.

bluegifts.ro iti ofera dreptul sa returnezi partial sau integral comanda in 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia, fara sa dai vreo explicatie. Iti dam banii inapoi in cel mult 2 zile lucratoare de la returnarea comenzii (returul trebuie sa ajunga intai la noi pentru verificari) si aprobarea returului. Formularul de retur este un model, nefiind obligatorie completarea acestuia. Puteti descarca model de formular apasand aici.

Pentru returnarea produselor, iata ce trebuie sa faci:

  1. Contactezi magazinul de cadouri Blue Gifts prin ce metoda doresti (mail, telefon, SMS, sau orice alta varianta iti este la indemana) si soliciti returnarea partiala sau integrala a comenzii.
  2. Expediezi pe adresa firmei(*) prin curier produsul insotit de toate componentele.
  3. In termen de 2 zile suma(**) iti va fi restituita.

(*) Adresa firmei: Bd. Regele Ferdinand I al Romaniei nr. 37, 700031 Iasi, Romania

(**) Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e. Nu se returneaza costurile de transport pentru retrur (exceptie cazurile de neconformitate sau garantie). In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, costurile de transport initiale vor fi scazute din valoarea returului (exceptie cazurile de neconformitate sau garantie).

<< Inapoi la Centru INFO

bluegifts.ro foloseste cookies; navigand in continuare iti exprimi acordul asupra folosiri lor.

Cadou adaugat la Favorite