SC Blue Gifts Store SRL CUI RO36910783, declaram pe propria raspundere, cunoscand prevederile art.292 Cod Penal cu privire la falsul in declaratii si prevederile art. 5 din HG nr. 1022 / 2002 cu privire la regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, faptul ca ARTICOLELE DIN ARGINT MASIV PEDRO DURAN si ZARAMELLA ARGENTI care fac obiectul acestei declaratii de conformitate nu pun în pericol viata, sanatatea si securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu normele UE.

Confirmam prin prezenta faptul ca produsele mentionate sunt realizate din argint masiv 925, fiecare articol fiind marcat individual cu stanta producatorului care garanteaza calitatea metalului pretios.

SC Blue Gifts Store SRL este operator autorizat ANPC Directia Metale Pretioase Pietre Pretioase si Proces Kimberley conform autorizatie nr. 0010717.

GARANTIA SE ACORDA PENTRU 24 LUNI DE LA DATA CUMPARARII PRODUSELOR
Aceasta garantie include doar faptul ca produsul este din argint si este marcat, si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei.
Aceasta garantie nu include deteriorarea din cauza utilizarii necorespunzatoare, accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.
Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile legale, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare de catre cumparator. Garantia pentru produsul inlocuit va fi valabila pe o perioada de doi ani de la data inlocuirii.
In cazul in care produsul nu poate fi reparat va putem inlocui produsul cu un model similar, un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea produsului conform legislatiei in vigoare.
Clientul are drept termen 30 zile calendaristice pentru a returna produsul fara nici un motiv (pe cheltuiala acestuia).

DESCARCA IN FORMAT PDF DECLARATIA

Blue Gifts - Daruiesti ce-ti doresti!

<< Inapoi la Centrul INFO

bluegifts.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Detalii aici.

Cadou adaugat la Favorite