Produsele comandate pe pagina bluegifts.ro se livreaza in aproape toate tarile, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 

Nu se aplica costul de transport pentru ridicarea cadourilor din Showroom.

Livrarea standard prin curier costa 19 lei, la care se poate adauga taxa de plata ramburs in valoare de 6 lei.
Acest tarif este valabil doar pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.
Timpul de tranzit pentru acest serviciu se incadreaza de obicei in 24-48 ore (exceptie fac perioadele de Black Friday si luna Decembrie cand pot aparea intarzieri de 3-10 zile).
Pentru a putea expedia o comanda in aceeasi zi aceasta trebuie plasata pana in ora 15 (exceptie Vineri cand curierul ridica coletele in jurul orei 12, Sambata si Duminica nu se fac ridicari).

Livrare gratuita
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 299 lei achitate cu cardul online sau OP. Livrarea gratuita se aplica doar pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid standard, pe teritoriul Romaniei. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). Taxa de procesare plata ramburs este de 6 lei.

Livrarea City Express AM prin TNT costa 89 lei, la care se poate adauga taxa de plata ramburs in valoare de 6 lei.
Acest serviciu este valabil doar pentru localitatile selectate si ofera garantia livrarii a doua zi lucratoare in intervalul 9-12AM. Comanda trebuie plasata pana la ora 15:00 pentru a putea fi garantata. Acest serviciu este disponibil in zilele de luni, marti, miercuri si joi.

Livrare super urgenta in 90 minute costa 19 lei (comenzi mai mari de 300 Lei) sau 29 lei (comenzi mai mici de 300 lei) si se aplica doar orasului Iasi si zonelor limitrofe acestuia. Acest serviciu este disponibil in zilele de luni, marti, miercuri si joi in timpul orelor de program.

In cazul stornarii comenzilor sau Retur, costul de transport si taxa de plata ramburs nu se storneaza iar pentru comenzile cu transport gratuit, costul transportului si taxa de ramburs va fi scazuta din valoarea returului (exceptie cazuri de garantie sau neconformitate).

Pentru livrari in alte tari decat Romania, costul transportului este intre 99 si 449 lei iar termenul de livrare este intre 2 si 7 zile lucratoare.

<< Inapoi la Centru INFO

Personalizare cadouri | Livrare cadouri in Iasi | Magazin cadouri Iasi | Articole promotionale | Cataloage

Cadou adaugat la Favorite